Dňa 1. júna 2016 sa v priestoroch POV uskutočnili postupové skúšky v kuchárskom odbore – trieda 3.KCH.
Postupové skúšky pozostávali z písomnej časti /normovanie surovín a technologický postup pokrmu/, z praktickej časti /zhotovenie pokrmu/ a z ústnej skúšky pred komisiou.
Antónia Muchová : polievka hrachová s párkom, karfiol vyprážaný, opekané zemiaky, rajčiakový šalát.
Ľuboš Ciglan: polievka zemiaková so zeleninou, španielsky vtáčik, dusená ryža, rajčiakový šalát s pórom.
Darina Bílešová: polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi, sekaná pečienka, chrenová omáčka, knedľa kysnutá.
Katarína Hrevušová : polievka fazuľová kyslá s mäsom a so zemiakmi, pečené buchty plnené makom.
Žiaci 3.KCH úspešne absolvovali postupové skúšky. GRATULUJEME !