Dňa 18.12.2013 sa v kuchárskom odbore uskutočnilo blokové vyučovanie v triede 2. KCH na tému „ ryby“. Opäť žiaci 2.KCH s majsterkami OV zareagovali na sezónnu nástenku umiestnenú v POV s témou „ryby“ a uskutočnili rybací deň v spolupráci s ostatnými majstrami , pre svojich spolužiakov spojený s ochutnávkou rôznych rybacích špecialít :
- HALÁSZLÉ / hlavy z kaprov a vnútornosti z kaprov/
- VYPRÁŽANÝ KAPOR / podkovičky z kapra v trojobale/
- KAPOR NA MASLE / pečený kapor na masle s cesnakom a cibuľou/
- PSTRUH NA MASLE / pečený pstruh na masle s cesnakom /
V priebehu dňa žiaci mohli vidieť zabíjanie kapra, pitvanie kapra s popisom jeho vnútorností a rôzne spôsoby tepelných úprav rýb.