Toggle search form
Search for:
Toggle navigation
Domov
Aktuality
O škole
O nás
Vedenie školy
História školy
Typy štúdia
Stredná odborná škola
Gymnázium
Odborné učilište
Predmetové komisie
PK humanitných predmetov a TSV
PK odborov stolár, murár
Školský rok 2014/2015
PK odboru kuchár, SDP
PK prírodovedných predmetov
Seminárne práce 2012-2013
Seminárne práce 2013-2014
Register zmlúv, faktúr, objednávok
Rok 2011
Faktúry 2011
Objednávky 2011
Zmluvy 2011
Rok 2012
Faktúry 2012
Objednávky 2012
Zmluvy 2012
Rok 2013
Faktúry 2013
Objednávky 2013
Zmluvy 2013
Rok 2014
Faktúry 2014
Objednávky 2014
Zmluvy 2014
Rok 2015
Faktúry 2015
Objednávky 2015
Zmluvy 2015
Rok 2016
Faktúry 2016
Objednávky 2016
Zmluvy 2016
Rok 2017
Faktúry 2017
Objednávky 2017
Zmluvy 2017
Rok 2018
Faktúry 2018
Objednávky 2018
Zmluvy 2018
Rok 2019
Faktúry 2019
Objednávky 2019
Zmluvy 2019
Rok 2020
Faktúry 2020
Objednávky 2020
Zmluvy 2020
Rok 2021
Faktúry 2021
Objednávky 2021
Zmluvy 2021
Rok 2022
Faktúry 2022
Objednávky 2022
Zmluvy 2022
Rok 2023
Faktúry 2023
Objednávky 2023
Zmluvy 2023
Rok 2024
Faktúry 2024
Objednávky 2024
Zmluvy 2024
Školská jedáleň
Školský internát
Koordinátor prevencie
Aktivity školy
Profil verejného obstarávania
Formulár “elektrické zariadenia – súťaž”
Výzvy na predkladanie cenových ponúk
Zákazky s nízkou hodnotou
Zverejnenie zmlúv
Školský digitálny koordinátor
OZ nepočujem
Štipendium
Štúdium
Dokumenty
Tlačivá
Predmety
Školské vzdelávacie programy
Triedy
Učitelia
Záujmové krúžky
Rozvrh
Suplovanie
Kontakt
Jedálny lístok
Prihlásenie
Projekty
Zníženie energetickej náročnosti verejných budov
Moderná SOŠ- rovnosť vzdelávania zdravotne postihnutých
Diskusia
Biológia
Chémia
Fyzika
Informatika
Matematika
Technológia (kuchár)
Galéria
Galéria – Rozumiem, teda som
Galéria- Aplikácia IKT v príprave žiakov
Galéria- Brána jazykov otvorená
Galéria- Rozvíjanie ekonomického myslenia
Ciel projektu
Aktivity
Monitorovacie správy
Odkazy
Ochrana o. údajov
Oznamy
Nový študijný odbor (6403 L podnikanie v remeslách a službách)
Nový učebný odbor (6494 G 00 služby a domáce práce)
Štipendium
Jedlá z rýb
Otvorená hodina v odbore obchodná prevádzka –príprava jedál
mar
23
Kritériá prijímacích skúšok na šk. rok 2017/2018
By
admin
in
Nezaradené
admin