Dňa 28. januára 2015 prebehol žiacky projekt v kuchárskom odbore na tému : „ zemiaky, kapusta, jablká“ , ktorý si žiaci 3.KCH pripravili samostatne pod vedením majsteriek odborného výcviku. Žiaci mali vyhľadať regionálne receptúry s použitím daných surovín. Prezentácia žiackeho projektu spojená s ochutnávkou žiackych regionálnych receptúr prebehla v priestoroch POV, kde sa zúčastnili všetci žiaci kuchárskeho odboru spolu s vyučujúcimi.
Ponuka jedál:
- Apoštolské zemiaky / Kamil Šebeši/
- Vyprážané jabĺčka v cestíčku s tvarohovým krémom / Marek Žabka/
- Záhorácke kapustníky / Veronika Bílešová/
- Zelerovo – zemiakové placky / Patrik Šimun/
- Rómske Gója / Ján Sekeréš/
- Pečené zemiaky so zeleným tvarohom / Nikola Křenková/
- Jablkový koláč / Kristína Fidesová/